Vårt erbjudande

Konsulttjänster och service i världsklass

Vi på Cynaps erbjuder faktiskt konsulttjänster och service i världsklass. Vi är kanske inte alltid billigast i timmen, men att använda oss ska alltid vara det bästa och mest kostnadseffektiva alternativet för dig.

Lång och gedigen erfarenhet och strävan om ständig förbättring genom utbildning och certifieringar gör oss till en långsiktig IT-partner åt dig. För knyta ihop samarbetet med dig på bästa sätt använder vi oss av vår samverkansportal, samverkansmodell samt samverkansagenter. Det ger dig full insyn i våra avtalade tjänster.

Våra tjänster

Vi erbjuder en rad konsulttjänster såsom, förstudier, genomlysningar, optimering, implementation, och löpande drift. Inom ramen för vår tjänst vCIO (IT chef som tjänst) tar vi fram och utför strategier, budgetering och IT-roadmaps. Vi erbjuder även en förstaklassisk som ger effektivitet både i tid och pengar.

Vi arbetar både i avgränsade projekt och i löpande avtalsform.

Marknadsledande leverantörer

Vi bygger våra managerade tjänster på välkända, säkra och stabila tjänster och produkter. Även inom produkt- och mjukvaruförsörjning har vi valt leverantörer med omsorg. Självklart innehar vi relevanta certifieringar hos våra leverantörer för att göra dig trygg i valet av oss som din IT-partner.