Tillsammans gör vi det riktigt bra!

Om Cynaps

Våra erfarenheter har lett oss hit

Cynaps är modernt IT-bolag med bas i Malmö bestående av ett glatt gäng IT-proffs som vardera har ett 20-tal års erfarenhet från branschen. Vi är specialister på det vi gör och fokuserar på infrastruktur, teknisk IT-säkerhet och molntjänster – för det är helt enkelt områden som vi älskar att jobba med. Givetvis har vi även täta samarbeten med marknadsledande leverantörer såsom Microsoft, Fortinet, Cisco, HP, Veeam, VMware och ett gäng andra. 

Om cynaps

IT för hela slanten

Vi älskar IT men inte pappersarbete. Därför integrerar och automatiserar vi så mycket av det vi bara kan, både internt och hos våra kunder. På så sätt höjer vi effektiviteten, vilket gynnar alla. Tiden vi sparar använder vi till att leverera mer till våra kunder så att de i slutändan får mer för sina investeringar. Som kund till Cynaps kommer du märka detta. Hos oss kan du förvänta dig full transparens och vår fulla uppmärksamhet.

För att få ett lyckat samarbete använder vi vår samverkansportal, våra  samverkansagenter och en beprövad samverkansmodell. Men de är egentligen bara verktyg för att kunna göra något riktigt bra tillsammans och att ha roligt under tiden!

Kontakt

Kontakta oss gärna

Har du utmaningar med din IT-säkerhet eller har fattat beslut om att flytta till molnet, men har svårt att veta hur du ska börja? Eller vill du veta mer om oss och se våra kundreferenser och genomförda projekt? Ta kontakt med oss!

Kontakta oss på Cynaps